Om butiken

Brique är inte bara en butik. Brique är lite som att komma hem till en favoritplats där du möter människor, tankar inspiration, stannar upp och får ny energi.

Belägen i en vacker historisk miljö på Nääs Fabriker i bruksorten Tollered, vid sjön Sävelången, en plats som sjuder av kreativitet och produktivitet. En plats där drömmar blir till verklighet.

I butiken möter du noggrant utvald inredning och möbler som samsas med vackra blomster i säsong. Ett brett och inspirerande sortiment där fokus ligger på bra produkter med tydligt ursprung och avsändare, saker som vi hoppas och tror ska få leva ett långt liv, hos dig eller någon du tycker om. Vi som arbetar i butiken brinner för mötet med människor, inredning, blomster och design. Vi finns alltid nära för att hjälpa dig, oavsett om du väljer att komma till den fysiska butiken eller att handla online.

Brique har funnits sedan 2014 och grundades av mig Isabelle, som drömde om att få arbeta med en av mina passioner, inredning. Den andra passionen, mat får vi prata mer om i framtiden, även om den smyger sig in här ibland. En husrenovering, resor, sakletande och ett stort kliv från tryggheten som sjuksköterska landade i en butik som jag fortfarande får nypa mig i armen av. Idéerna tar aldrig slut och det som var drömmen för ett antal år sedan har nu möjliggjort att våga skapa nya drömmar och mål. Hoppas att du vill vara med på vår resa, vi vill gärna vara med på din. Välkommen!

Brique-Orangeriet-Krukor-Matta-Vaser-Detaljer